Vikar til lager og logistik

Vikarer når du har behov for dem.

Vi gør det nemt for dig, så du ikke skal bruge unødig tid på at finde kompetente og professionelle vikarer til dit team. Lagervikar, logistikvikar og meget andet. Når en vare bestilles, skal der ikke gå længe, før kunden modtager den – det gælder uanset om kunden er andre virksomheder, privatkunder eller egen butik. Processen skal forløbe uden problemer og kvaliteten skal være i top.

Uanset virksomhedens størrelse, om der er 2 pluklinjer eller 500, kan vi hos UniCrew hjælpe med at løse opgaven.

Hos UniCrew har vi mange års erfaring med lagerdrift, og vi kender derfor alt til vigtigheden af en velfungerende pluk-og-pak proces. Vi varetager værdikæden fra start til slut – modtager ordren, plukker, kvalitetssikrer og pakker produkterne – mens vi hele tiden har fokus på at optimere og effektivisere processerne, så de passer til netop jeres virksomhed. Rigtig ledelse og rigtig bemanding er nødvendigt for at sikre effektive og fleksible processer og plukninger.

Hos UniCrew arbejder vi med fleksibel og skalerbar bemanding og
påtager os al ansvar med hensyn til medarbejderne – herunder
oplæring og indfasning i virksomhedens daglige rutiner. Det sikrer, at
vores kunder betaler for den mest effektive bemanding – uden selv
at skulle bruge tid på de administrative og ledelsesmæssige opgaver.
Søger du effektiv vikardækning til din produktion? Hos UniCrew har
vi vikarer til rådighed, der kan udføre diverse typer af
arbejdsopgaver inden for produktion.

For at sikre den bedste og mest optimale arbejdskraft har vi både danske og udenlandske vikarer fra det meste af Europa. Derfor vil der også være variation i de kompetencer, vores vikarer har, fordi vi imødekommer de behov for medarbejdere, du har inden for produktion. Samtidig betyder det også, at vi kan hjælpe dig med det samme, du har brug for ekstra arbejdskraft.

Professionelle og kompetente medarbejdere er uundværlige, når man driver en forretning, derfor skal du heller ikke vente på dine vikarer. Vi har altid vikarer til rådighed med høj faglighed.

Hurtig levering af vikarer

Hos UniCrew har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed.

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille lagervikarer og medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning
til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik.

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding og lagervikarer i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten
gennem de lagervikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er,
at kvaliteten altid er høj.

 

Vikar til lager

Som din samarbejdspartner kan vi stille den lagervikar til rådighed, samt vikarer der kan udføre roller, som f.eks.:

  • Truckfører
  • Lagervikar, Pluk og pak
  • Produktionsmedarbejder
  • Projektassistent
  • Pakkeoperatør


Du vil hurtigt opleve, at vi er fleksible og løsningsorienterede, når du har behov for medarbejdere, uanset om det er et akut behov, eller du planlægger ud i fremtiden. Vi gør altid, hvad vi kan, for at det er den samme vikar, der bliver stillet til rådighed, så det er en, der kender processerne, arbejdspladsen og opgaverne.

Kontakt os

Er Jobsøgende eller står du og mangler medarbejder?
Så hjælper UniCrew dig med at finde det rigtige setup!